اگر فردی دارای کارت پایان خدمت غیر واقعی باشد این موضوع در فرودگاه چک میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۹۶ #65941724

با سلام میخواستم بدونم اگر فردی دارای کارت پایان خدمت غیر واقعی باشد این موضوع در فرودگاه چک میشود یا خیر، باتشکر از شما

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اطمینان داشته باشید که غیر واقعی بودن با دریافت پاسپورت مشخص میگردد

اگر با کارت پایان خدمت جعلی گذرنامه اخذ شده باشد ، چند مورد دیدم که در سیستم خطا اعلام و گذرنامه برای تعیین اعتبار ضبط گردیده بود ، غیر اینصورت خیر

اگر گذرنامه اصیل باشد پایان خدمت چک نمی شود

میتونید قبل از مسافرت به اداره گذرنامه مراجعه کنید تا در هنگام خروج از کشور دچار مشکل نشوید.

سلام و درود
ممکن است در سیستم متصل به اداره گذرنامه چنین ایرادی ثبت شده باشد والا اصل بر بررسی پاسپورت و ویزا است.