آیا امکان دارد عموهای بنده نقشه نسق را جابجا کنن و هزار متر پدری ما را از نقشه خارج کنن؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۱۹ #65846022

باسلام پدر بنده سال ۵۹ زمینی از پدر بزرگ من به متراژ ۱۰۰۰ متر خریداری کرده که داخل قولنامه ذکر شده عرصه و عیان خانه محوطه باستثنای منابع طبیعی و سال ۶۸ سند از اداره ثبت گرفته طبق ماه ۱۴۷. پرونده های زمین در اداره ثبت این موضوع اشاره شده که این قطعه زمین از نسق شماره .. که در دفترخانه شماره ... تفکیک شده است حالا امسال برای تفکیک مراجعه کردیم استعلام کردن گفتن جز منابع ملی هست درضمن سند نسخ ۵ هزار متر میباشد ولی نقشه منابع طبیعی ۲ هزار نشان میدهد که این موضوع در دادگاه برسی و اثبات مالکیت به ۵ هزار تایید شده است ولی نمیدانم چرا باز منابع طبیعی استعلام منفی به ما میدهد سوال بنده این است آیا امکان دارد عموهای بنده نقشه نسق را جابجا کنن و هزار متر پدری ما را از نقشه خارج کنن؟؟ ایا میتوانیم طبق اسنادی که در ثبت موجود است دال بر تفکیک این زمین از نسخ نقشه را وارد زمین ما کنید لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
اطلاعاتی که می دهید کمی اشکال دارد
اگر حکم گرفتید برای اثبات مالکیت بایدتا اخر پیگیری کنید و در اداره ثبت مربوطه ثبت کنید و سند تک برگی بگیرید در اینصورت شما مالک قانونی هستید و اداره منابع طبیعی نمی تواند ادعای مخالف نمایند.چون اثبات مالکیت شما یعنی از دست رفتن مالکیت منابع طبیعی،
در مورد تغییر نقشه مالکین امکان ندارد بتوانند مالکیت دیگری را از بین ببرند و نقشه زمین را عوض کنند
سوال ابهامات دارد

باسلام ابتدا اگر ۵ هزار متر تفکیکی در دادگاه به نفع شما صادر شده است باید نامه ای از دفتر دادگاه خطاب به ادارهه ثبت صادر و به اداره ثبت اعلام شود ۵ هرزار متر را بنام شما سند صادر کند.نیاز به مشاوره تلفنی دارد کدوم شهر تشرف دارید