آیا با صلح عمری اموال پدر، بعد از فوت ایشان دیگر مالیات بر ارث بر آن تعلق نمیگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۶۶۶ #65819286

سلام
وقت به خیر
پدر من دچار بیماری شده و میخواد اموالش در زمان حیات دست خودش باشه و بعد از فوت به پسرانش برسه، طوری که مالیات بر ارث به اون تعلق نگیره.
میتونه از صلح عمری استفاده کنه؟
منظورم اینه که به صلح عمری مالیات بر ارث تعلق میگیره؟
در مورد سایر اموال مثل ماشین و حساب بانکی،
آیا راهی وجود داره که در زمان حیات دست خودش باشه و بعد از فوت مالیات بر ارث بر اون تعلق نگیره؟
میتونه از صلح عمری در این زمینه ها هم استفاده کنه؟
اگر مالیات بر ارث تعلق نگیره، هیچ گونه مالیات دیگه ای بر این اموال تعلق نمیگیره؟
اگر جواب در زمینه معافیت از مالیات بر ارث در صلح عمری منفی است، راه دیگه ای که در این زمینه وجود داره رو لطفا معرفی کنید.
ممنون

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مالیات بر ارث به صلح عمری تعلق نخواهد گرفت.

مالیات بر ارث به صلح عمری تعلق نخواهد گرفت

بله میتوانند صلح عمری نمایند به غیر از حساب های بانکی
و اموالی که صلح شده است مالیات بر ارث ندارند .

سلام- در صورتیکه پدر شما از صلح عمری استفاده کند یعنی اموالش را طی یک سند رسمی دفترخانه بنام فرزند یا فرزندانش انتقال دهد . تا زمانی در قید حیات می باشند می توانند در اموال خویش دخل و تصرف نماید و بعد از فوت اموالش به نامبردگان انتقال یابد این ارث بدلیل اینکه صلح عمری است مشمول مالیات نخواهد شد/.

سلام در خصوص خودرو و ملک صلح عمری امکان پذیر است اما حساب بانکی خیر .