دفاع از متهم در تجدید نظر در اتهام ممانعت از حق با توجه به رای صادره چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۵ #65814183

پرونده تحت نظر است و محتویات پرونده حکایت از صدور قرار جلب به دادرسی از ناحیه این شعبه دادگاه در خصوص اتهام اقای ق م دائر بر ممانعت از حق دارد، بدین توضیح که اقای ع خ طی شکوائیه اعلام داشته من و اقای م همسایه دیوار به دیوار در یک کوچه هستیم که اقای ق م اقدام به سخت ساز غیر مجاز و کشاندن و جلو اوردن دیوار منزلش به داخل محدوده کوچه نموده و این موضوع موجب مسدود شدن راه تردد من در کوچه شده چرا که مساحت عرض کوچه کم شده است.همچنین در پرونده اظهارات اقای م در پاسخ به شکایت و در دفاع از اتهام انتسابی ملاحظه می شود این اقدام(جلو اوردن دیوار به درون محدوده کوچه) توسط فرزندم که به تازگی ازدواج کرده صورت گرفته و من دخالتی در این موضوع نداشتم ضمنا اقای خ با خودرویش قادر به تردد در محدوده کوچه می باشد.همچنین در پرونده نظریه شهرداری ملاحضه می شود که در نظریه اداره مذکور قید شده که اقای م اقدام به تصرف پیاده رو و سد معبر نموده و مراتب به ایشان اخطار و قابل طرح در کمیسیون ماده صد شهرداری می باشد.همچنین در پرونده تعدادی از تصاویر از زوایه مختلف کوچه محل سکونت طرفین ملاحظه می شود دادگاه با برسی به محتویات و اظهارات طرفین در جلسه رسیدگی پرونده را معد صدور رای دانسته
در خصوص اتهام اقای م دائر بر ممانعت از حق(حق عبور مرور در معبر عمومی) دادگاه با برسی محتویات و اظهارات طرفین در جلسه رسیدگی اعلام می دارد اگر چه تجاوز و کشاندن دیوار منزل اقای م به داخل محدود معبر عمومی(کوچه) محرز است و این موضوع مورد تایید متهم نیز می باشد اما با توجه به اینکه اولا: حسب تصاویر ضم پرونده این اقدام بطور کامل مسیر تردد شاکی را مسدود ننموده و شاکی در جلسه رسیدگی نیز بیان داشته قادر به تردد هستم اما به سختی لذا موضوع ممانعت از حق بطوریکه مانع مسدود شدن مسیر شاکی شود احراز نشد ثانیا: دفاعیات متهم در جلسه رسیدگی موید سونیت وی به کیفیتی که تحقق بزه ممانعت از حق( با سونیت مجرمانه و به منظور ازار و اذیت شاکی ) را نشان دهد نیست و از طرفی همانطور که در نظریه شهرداری امده این اقدام متهم قابلیت پیگیری از مجرای کمیسیون ماده صد را دارد لذا با توجه به مراتب مذکور دلیل اثباتی و متعاقب ان انتسابی در خصوص موضوع اتهام ملاحضه ننموده ام و مستندا به ماده ۴ و ۲۶۵ از قانون ایین دادرسی کیفری و ماده ۱۲۰ قانون مجازات اسلامی حکم به تبرئه متهم صادر و رای ظرف ۲۰ روز قابل اعتراض است
۱) اگر شاکی بگوید به عنوان عابر پیاده قادر به عبور از پیاده رو نیستم چه؟
۲)نظرتون راجب رای صادره چیست واضحه ایا تجدید نظرش برنده و رای قبلی صادر میشه؟
۳) در دفاع در تجدید نظر باید چه گفت؟
۴)ممانعت از حق باید حتما کامل تردد یکنفر مسدود کند؟ در شعبه تجدید نظر اینکه مقداری جلوی راهشو سد کرده ایجاد مشکل می کند؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
بهتر است از طریق شهرداری پیگیری نمایید
در صورت هرگونه ادعا در دادگاه و عدم قبول آن از طرف مقابل، کارشناسی در اینصورت انجام خواهد شد