سقط جنین چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۶۱ #65717440

سلام خسته نباشید خواهر بنده سقط جنین کرده. وففط من از این موضوع اطلاع داشتم من خواهرم رو به پلیس لو دادم و پلیس خواهرم رو دستگیر کرد می خواستم بدونم خواهر بنده حکمش چند سال زندان

مشاوره حقوقی سقط جنین
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، نهایتا به پرداخت دیه محکوم می گردد .

با درود دیه باید پرداخت شود

باسلام و احترام
هرگاه مادری جنین خودرا در هرمرحله ای که باشد ازبین ببرد دیه یا توسط خواهر شما یا عاقله پرداخت میشود و دیه هم بستگی داره کدوم مرحله بوده جنین اگر کاملا جنسیت مشخص شده باشد اگر پسر باشه دیه کامل اگر دختر نصف دیه واگر در مرحله کمتر باشه محاسبه میشه توسط پزشکی قانونی

با سلام، مجازاتش پرداخت دیه اون هم در صورت تقاضای همسر خواهد بود.

بادرودوسلام محکوم به تادیه دیه می باشد.

مجازات در کار نیست درصورت درخواست همسرش به پرداخت دیه محکوم خواهد شد

سلام و ارادت
اولا که شوهر ایشان ذینفع در این ماجراست و ثانیا اگر شوهرشان شکایت نماید رسیدگی می شود و نهایتا به پرداخت دیه محکوم می شوند .