فسخ معامله خودرو که حدود یکماه از خرید آن گذشته است امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۸ #65629

من ی خودروخریدم که حدود 30روز ازخرید اون گذشته و متوجه شدم که با توجه به اینکه درمباینامه که تنظیم کردیم نوشته شد "دارای جند لکه رنگ بوده که رویت خریدار درامده و خریدار قبول کرده و کارشناس نشان داده شده است"ولی خودرو دارای دورنگ میباشد کاپوت رنگ و ستونها هم رنگ شده هستن.که کارشناس دادگستری هم تایید کردن.سوال من اینه که ایا زمان و اینکه من ماشین رو به کارشناسرنگ نشان ندادیم بلکه فقط ی دوست مکانیک ماشین رو نگاه کرده وایشان با ذکر و عنوان کارشناس میخواسته برای چنین روزی محکم کاری کرده باشه.ایا معامله قابل فسخ عیب ویا ازش هست یا نه.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه موارد فوق در مبایعه نامه به این صورت قید شده باشد متاسفانه دیگر نمیتوانید برای فسخ معامله اقدام کنید ولی شاید بتوانید برای مطالبه مابه التفاوت آن اقدام کنید.