چگونه ثابت کنم که من در مقابل آن پول جنس داده ام؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۲ #65397587

سلام
بنده فروشنده هستم و یک نفر چند روز پیش از بنده ۴/۵ میلیون تومان خرید کردن و کارت کشیدن بعد از مدتی معلوم شد پول دزدی بوده و لذا فروشگاه بنده فاقد دوربین هست و بنده هیچ سرنخی از ایشان ندارم به جز همون رسید ۴/۵ میلیون حال سوال من اینه که ایا من باید پول شاکی را بدهم یا نه؟
و اینکه چقد احتمال داره که من باید پولو بدم تا اگر احتمالش زیاده پول رو جمع کنم و اینکه چجوری باید ثابت کنم که من در قبال این پول جنس دادم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی از خودتان دفاع نمایید که در قبال جنس فروخته شده وجه گرفتید و شاهد معرفی کنید .

با سلام.
با عنایت به اینکه شما فروشنده فروشگاه یا متصدی فروش فروشگاهی هستید و شخصی مراجعه نموده و کالایی را خریداری کرده و مبلغ مورد نظر را نزد شما کارت کشیده است.
برای شما هیچ وظیفه ای قانون درنظر نگرفته است که برای پرداخت مبلغ کالاهای خریداری شده از مشتری احراز هویت بخواهید و بعد وجه مورد نظر را دریافت نمایید..
بنابراین هیچ نگران نباشید در صورتیکه کارت مسروقه بوده و سارق از کارت ذکر شده در مغازه شما خرید انجام داده است.درصورتیکه شاکی بتواند ارتباطی بین شما و سارق پیدا کند کا قابل اثبات در دادگاه باشد انگاه شما ضمن تعقیب برای اتهام شراکت ضامن مبلغ مسروقه خواهید بود. در غیر اینصورت هیچ ضمانت و اتهامی برعهده و منتسب شما نیست.
موفق باشید

به نام خدا
اگر شخصی با عابر بانک مسروقه اقدام به خرید نماید. در این حالت درست است که خرید با کارت مسروقه از دستگاه کارتخوان شما انجام گرفته است، اما این به معنای مسئولیت داشتن شما نخواهد بود.