محکوم به ۲۰ ضربه شلاق شده ام آیا در دادگاه تجدیدنظر این حکم قابل تغییر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۲۷۵ #65326295

اینجانب با برادر خانم خود دچار درگیری شدیم درحد گلاویز شدن ایشان دارای گواهی پزشکی قانونی جائفه بود.ولی چون شاهدی نداشت که بنده زده ام وبنده نیز شهودی داشتم که شهادت داده اند ایشان سالم بود وهیچگونه جراحتی نداشت .در دادگاه کیفری رای به محکومیت ۲۰ ضربه شلاق به طرفین داده شده است .میخواستم بدونم در دادگاه تجدید نظر حکم محکومیت به چه صورت است آیا رای استوار می ماند یا نه .با تشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
رضایت بدهید و تقاضای تخفیف نمایید .

سلام و درود
در صورت نداشتن سابقه ی کیفری در دادگاا تجدید نظر تبدیل یا تخفیف میخورید

با سلام ووقت بخیر
به صورت قطعی نمیتواند گفت که در تجدید نظر رای تغییر میکند . بستگی به نظر قاضی پرونده دارد.

با سلام
شمامیتوانید تقاضای تجدیدنظر خواهی کنید درصورت نداشتن سابقه کیفری امکان تبدیل به جزای نقدی وجود دارد

احتمال اینکه حکم تغییر کند وجود دارد
عواملی چون ارتکاب برای اولین بار حسن شهرت و.... در این امر ممکن است تاثیر گذار باشد.

سلام . ظاهرا صدور حکم شلاق به جهت توهین های متقابل بوده . اگر اعتراض کنید و فاقد سابقه کیفری باشید دادگاه می تواند مجازات را تبدیل به جزای نقدی کند . و اگر به یکدیدگر رضایت دهید و موضوع اتهام همان توهین بوده باشد ، قرار موقوفی تعقیب صادر می شود .