آیا اجازه دارم که بجای اسپیلت که هزینه برق مصرفی ام را بالا میبرد کولر آبی درپشت بام نصب کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۲۰ #65287251

درود برشما
بنده مالک یک واحد از مجتمعی ۵ طبقه که سه طبقه دو واحدی و دو طبقه ۴ و ۵ تک واحد یست هستم. آپارتمان بنده در طبقه سوم واقع شده است. نور واحد ما از خیابان و واحد کناری از نورگیر میباشد. پس ما پنحره ای در نورگیر نداریم. ۱- آیا میتوانم بدلیل تغییر مکان آشپزخانه به پشت نورگیرو بخاطر استفاده از خوراک پزی ک پنحره کوچک تعبیه کنم..۲- همه واحدها دارای اسپیلت هستند . آیا اجازه دارم که بجای اسپیلت که هزینه برق مصرفی ام را بالا میبرد کولر آبی درپشت بام نصب کنم و کانالش را از پشت دیوار خودمان که در یک طرف دیگر نورگیر قرار دارد رد کنم و وارد آپارتمان جهت استفاده بهینه و جلوگیری از مصرف برق سرسام آور که هم به دیگران و هم من بازنشسته آسیب میرساند بشوم. سپاس از راهنماییتون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت رضایت سایر مالکین ممکن است

بادرودوسلام ازطریق تراضی سایر اعضای ساختمان امکان پذیر می باشد.

بله امکان نصب کولر برای شما به شرط عدم مزاحمت وجود خواهد داشت

با اجازه سایر اعضای ساختمان ممکن است.

با سلام، باید از تمام واحدها و شهرداری اجازه بگیرید

باسلام نصب کولر اگر مجازاتی برای سایرین استفاده ننماید بلامانع است.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر برای همسایه ها ایجاد مزاحمت نکند و رضایت داشته باشند مشکلی ندارد.