آیا این وصیت نامه ارزش قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۳۳ #65285320

اگر کسی درون وصیت نامه به صورت دلخواه اموال خود را تقسیم کرده باشد و تعدادی شاهد هم امضا کرده باشند

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود تا یک سوم بله معتبر است

باسلام
همه افرادتنهامی‌توانند تا یک سوم از اموال خود را وصیت کنند و در صورت وصیت بیش ازیک سوم ، نیاز به تنفیذ وراث دارد.

وصیت تا یک سوم نافذ می باشد و مازاد بر یک سوم غیر نافذ خواهد یود

سلام
وصیت صرفا نسبت به یک سوم اموال نافذ است نه تمام اموال

بر فرض که وصیت مطابق قانون تنظیم شده باشد و در انتساب آن به موصی تردیدی نباشد،وصیت تنها تا ثلث ارزش و میزان اموال حین الفوت میسر میباشد و بیشتر از آن فاقد آثار قانونی است،مگر وراث نسبت به مازاد رضایت دهند

قانونا هر فردی در وصیت نامه میتواند امر بر ثلث اموال خود کند و هر امری فارغ از این منوط ب رضایت و اجازه سایر ورثه هست

سلام
وصیت فقط نسبت به یک سوم اموال نافذ است.مازاد بر یک سوم اموال نیاز به رضایت تمامی وراث است.