اشتباهی از کارت کسی پول برداشتم، مرتکب جرم شده ام؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۵ #65050669

با سلام ، اگر به اشتباه و غیرعمدی از حساب کسی با رمز‌دوم به صورت اینترنتی ۵۰ میلیون برداشت کنیم و نیم ساعت بعد به حسابش واریز کنیم همون مبلغ رو، اگر صاحب کارت برود شکایت کند آیا این کار جرم بوده؟ و مجازاتش چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عمل شما مشمول عنوان کلاهبرداری رایانه ای و‌مجازات آن حبس یا جزای نقدی است که تعیین آن در اختیار قاضی میباشد

این امراشتباهی نبوده چون غیرممکن است کسی, رمزدیگری راداشته باشد احتمال شکایت ضعیف است نگران نباشید چون پول رابرگردانده اید,

با سلام و احترام
شما به صورت غیر مجاز مرتکب دسترسی به حریم شخصی افراد شدید
چگونه اطلاعات حساب و کارت شخص را به دست آورده اید
اثبات غیر عمد بسیار دشوار است
در صورت شکایت برابر قانون با شما برخورد می شود

با سلام
دقت داشته باشید اثبات غیرعمدی بودن این کاردشواره چراکه شما به همه اطلاعات حساب طرف مقابل دسترسی داشتید وبا علم واطلاع این کارو کردید

سلام
بله حتما برای شما مسئولیت دارد با توجه به نحوه دسترسی به اطلاعات و غیرمجاز بودن برداشت وجه از حساب ایشان.

بله شما دسترسی غیر مجاز به اطلاعات شخصی دیگران با وجود سیستم های امنیتی و برداشت مال غیر و انتقال مال بدون اجازه را مرتکب شدید ، در ضمن اینکه شما اشتباهی وارد حساب شدید آیا اشتباهی هم رمز دوم و سایر اظلاعات مندرج در کارت وی را نیز زدید ؟

خیر در صورت شکایت باید پاسخگو باشید