چطور حق و حقوقم رو از کارفرما مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱۴ #65001011

سلام من ویزیتورم ۷ ماه تو یه شرکتی کار کارم و بعدش ترک کار کردم و رفتم شرکت بهتر حالا یارو برگشته میگه اون ماه های که هدف نزدی رو باید پولاشو پس بدی و هیچ عیدی و سنواتی بهت تعلق نمیگره و ماه اخر ۳۰ روز کار کردم برام ۲۰ روز بیمه ریخته و تمام پول بیمه رو از من گرفته من باید چی کنم کجا شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
طی دادخواستی به اداره کار مطالبات خودتان را بخواهید
موفق و موید باشید

عدم واریزی حق بیمه
عدم واریز حقوق، سنوات این مدت و ...
از مواردیست که میتوانید به اداره مراجعه کنید.
مدارک و مستندات مثل قرارداد، نامه ها، پیامکها و ... را آماده و به اداره کار شکایت کنید

شما باید به اداره کار مراجعه کنید و تمام حقوق و سنوات و عیدی را در دادخواست خود از طرف مقابل مطالبه نمایید

با سلام
با مستندات خود به اداره کار مربوطه مراجعه نمایید .

درود
برای طرح دعوا علیه کار فرما به اداره کار مراجعه کنید.

میتونی به اداره کار مراجعه کنی درصورت اثبات خود کارفرما محکوم خواهد شد

سلام،شما میتوانید با اثبات اینکه کارفرما حق بیمه را از شما گرفته ولی به حساب تامین اجتماعی واریز نکرده به مراجع حل اختلاف اداره کار شکایت کنید