آیا صرف همین یکبار با دادخواست طلاق موافقت میکنند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۵ #64947705

با سلام
من یک مرتبه همسرم را به تهمت و توهین و ضرب جرح محکوم کرده ام
ضمنا این مورد برا وقتی هست که او دادخواست تمکین داده و بجای اینکه با من خوش رفتار باشد بلکه مدام توهین میکنه و حتی حاضر به جواب دادن تماسهام نیست
که با این وجود به تمکین محکوم شدم
راهکار پیشنهادی شما وکلای محترم چیست

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
با اوصافی که فرمودین صرفا بعد از گذشت مدتی میتوانید مطالبه نفقه کنید.
برای طلاق هم از جهت تحقق وکالت با توجه به پرونده کیفری باید ارزیابی دقیق تری به عمل آید.

بستگی به نوع و میزان ضرب و جرح و یا تهمت دارد.
در بعضی از موارد ضرب و جرح شدید می تواند مصداق بارز عدم امنیت جانی و عسر و حرج باشد. و یا تهمت زنا و عدم اثبات آن توسط زوج

درودبرشما
حکم به تمکین شما دلیلی است براینکه خوف ضرر جانی برای شما توسط دادگاه احراز نگردیده است امادرصورت تکرار اعمال شوهرواثبات موضوع دردادگاه کیفری می توانیدددادخواست طلاق بدهید.

بستگی به نوع تهمت دارد اگر تهمت زنا باشد و اثبات نشود کافی برای طلاق است

توهین و تهمت و ضرب و جرح زوجه نمیتواند از موارد درخواست طلاق از طرف زوجه باشد و چنانچه ادامه زندگی با وضع موجود با زوج برای شما امکانپذیر نیست و در تنگنا قرارگرفتیدباید ازموارد عسروحرج استفاده نموده و در مرجع قضائی پیگیری نمایید.

با سلام
صرفا با یکبار محکومیت ضرب و جرح و تهمت و سایر نمیتوان تقاضای طلاق داد مگر اینکه این اعمال قابل تکرار و نیز شهودی برا این ماجرا داشته باشید که در اینصورت میتوانید دادخواست عسر و حرج دهید