عموی بنده ادعایی در باب داشتن دست خط را برای ایشان ابراز می‌کند دارد؛ در این شرایط تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۳۱ #64716181

پدر بزرگ بنده خانه ای داشته که مدتهاست محل سکونت پدر من است، دست خط واگذاری این خانه به پدرم در زمان حیات پدربزرگم به ایشان داده شده است.اخیرا عموی بنده ادعایی در باب داشتن دست خطی که مالکیت همین خاله مذکور را برای ایشان ابراز می‌کند را دارد و احتمال می‌رود که دست خط ایشان هم درست باشد. در این شرایط تکلیف چیست

مشاوره حقوقی ملکی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ،اصل بر مالکیت افراد است.آنچه را که عموی شما در آن خانه سکونت دارد دلالت بر مالکیت وی محسوب می گردد مگر با دلایل و مستندات کافی و متقن خلاف آنرا اثبات نمایید. یکی از ادله اثبات دعوی «اسناد» است که در محاکم مورد بررسی قرار خواهد گرفت

سلام
اگر موضوع نوشته ها هبه باشد، دست نوشته ای که تاریخش موخر باشد، دال بر اراده اخیر پدر بزرگ و در نتیجه آن نوشته معتبر است.
اگر موضوع نوشته ها بیع یا صلح باشد، نتیجه برعکس می شود.

با سلام
پدر شما در حال حاظر متصرف ملک است بنابراین مالک محسوب میشود مگر اینکه خلاف آن ثابت شود . دست نوشته شما و دست نوشته عمو ی شما باید در دادگاه بررسی شود .

سلام و ارادت
این موضوع توسط دادگاه بایستی تعیین تکلیف گردد و به فرض صحیح بودن هر دو دستخط تاریخ هر کدام مقدم باشد آن معتبر است .

باسلام .اگر هردودستخط یکی ومعتبر باشد تاریخ هرکدام که مقدم باشد معتبر است

درود اولین قرارداد معتیر است

باسلام
قرارداد مقدم معتبر است