فسخ نکاح در صیغه دایمی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۸۰ #64680656

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
من زوج ۳ ماه صیغه داعمی کردم و زوجه دو۲بار ازدواج کرده و ۱۱۴ سکه مهر کردم و ثبت رسمی نکردیم یعنی ایشان میلی برا ثبت رسمی ندارد و دختر عمه من هسته و تو این مدت رابطه نداشتیم . و من ۲ خانه داشتم و وقتی یه خانه به نامش کردم .حالا مگه که سکه هامو بده من طلاقت نمی دم خودت طلاقمو بده سکه ها رو بده
میخاستم بدونم من میتوانم فسخ نکاح بدهم چون رابطه با من نداشته.

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید ابشان را طلاق دهید، فسخی مطرح نخواهد بود

سلام خیر در چنین مواردی امکان فسخ نکاح ندارید ومهریه نیز حق ایشان می باشد و میتوانید ادعا نمایید خانه را از باب مهریه به ایشان داده اید

با سلام قرارداد نکاح قابل فسخ نیست شما می توانید ایشان را طلاق دهید و چون رابطه نداشتید نصف مهریه رو باید بدهید.