آیا با لایحه ی تجدید نظر و با استناد به مواردی که گفتم میتوانم حکم را تغییر دهم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۰ #64360826

با سلام خانواده ی شوهرم به همراه دوست شوهرم به منزل ما امدن و مرا مورد ضربو شتم قرار دادن به علت اینکه مهریه ام را اجرا گذاشته بودم .من تمام ذهنم درگیر فرار از منزل و اینها نمیگزاشتن من از منزل خارح بشم همسایه ها هم که برای کمک بهم آمدن آنهارو هم راه ندادن.بعد از اینکه مامور آوردن و تازه شکایت نوشتن .من ازشون شکایت کردم حکمشون آمد و برای ضربو شتم و توهین حکم جلب دادرسی دادن همسایه ها برای من استشهاد پر کرد و وقایع را امضا کرد افسر کلانتری هم تحقیقات محلی کرد منتها بدن من کبودیهای وسیعی داشت و جمعا هفت کبودی بود که با صندلی هم من رو کتک زد در برگه ی پزشکی قانونی نوشته شده با جسم سخت ضربه خورده.اما طرفهای مقابلم با دوست شوهرم با وقاحت تمام رفتن شکایت کردن و ضربات زیادی بهم دیکه وارد کردن برگه ی پزشکی قانونی هم گرفتن و شاهد الکیم معرفی کردن که خانوم دوست شوهرم باشه و دیه ی سنگینی برای من بریدن در حالی که من اصلا اونها رو کتک نزدم دوست همسرم رو که اصلا انگشتمم بهش نخورد .ولی متاسفانه رای دادگاه با کمال بی انصافی بدون در نظر گرفتن پنج نفر در مقابل یک نفر زن تنها من رو به دیه ی سنگین محکوم کردن.الان میخوام به این رای تجدید نظر بزنم آیا میتوانم لایحه ای تنظیم کنم و استناد بکنم به استشهاد همسایه ها ؟در استشهاد نوشته شده من حبس بودم و شاهدشون هم اصلا داخل خانه حضور نداشته.آیا میتوانم به کلانتری برم و گزارش افسر که تحقیقات محلی کرد را ضمیمه ی لایحه کنم؟آیا گزارش را به من میدهند؟مشکل اینجاست پرونده من و پرونده ی اونها دست قاضی های مختلف است وگرنه استشهاد همسایه ها و گزارش افسر در پرونده خودم هست ولی زیر دست یک قاضی نیست.چه کار کنم هم کتک خوردم هم ضربه ی روحی دیدم خودم پسر پنج ساله ام .هم به دروغ از من شکایت کردن و دیه ی سنگین بریدن..متاسفانه پرونده ی اونها جلوتر از پرونده من رسیدگی شد و رای داده شد به ناحق.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نتیجه قابل پیشبینی نیست

به رای صادره اعتراض کنید ...

نتیجه رسیدگی را نمیتوان پیش بینی نمود.

بادرودوسلام نتیجه غیرقابل پیش بینی می باشد.

نتبجه قابل پیش بینی نیست

با درود
می‌توانید با تنظیم لایحه قوی و اشاره به پرونده خود در آن نسبت به اعتراض به حکم صادره از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ارائه آن اقدام فرمایید

با سلام در مهلت مقرر با ارائه دلایل و مدارکی که عنوان نمودیدطی یک لایحه اعتراض خود رامطرح نمایید