درخواست از کارافتادگی میتونم بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۰ #64301998

من جراحی دیسک کمر انجام دادم و ۶پلانین و ۲دیسک مصنوعی برام گذاشتن آیا میتونم درخواست ازکارافتادگی بدم ۱۷سال سابقه و ۵۲سال سن

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ارایه مدارک و مستندات اقدام نمایید و این موضوع باید در کمیسیون پزشکی مطرح وتایید گردد

باسلام بله میتونید درخواست از کارافتادگی بدین اگر میزان از کارافتادگی۶۰درصدبه بالا باشه طبق نظرکمیسیون پزشکی ازکارافتاده اعلام میشین

با سلام ،شما برای طرح پرونده در کمیسیون مربوطه با ارائه مدارک و مستندات پزشکی تقاضا نمایید و در صورتی که کمیسیون از کارافتادگی شما را تایید نمود اقدام خواهد شد

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

درخواست نمایید تا در کمیسیون مربوطه موضوع رسیدگی شود

سلام تشخیص میزان صدمه و از کار افتادگی با کمیسون مربوطه است بله پیشنهاد می شود با توجه به توضیحات اقدام کنید