تقسیم ارث مادری به چه صورت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۳ #64280527

باسلام واحترام...
احتراما میخواستم درخصوص نحوه تقسیم اموال و ارث مادری درصورتیکه فرزند پسر زودتر از مادر فوت کند چگونه است؟
بنده پانزده ۱۵ سال پیش پدرم فوت شده.مادرم نیز سی سال پیش از پدرم جدا شده و طلاق گرفته و در قید حیات میباشد.
الان درصورت فوت بنده ایا از طرف مادری ارثیه به همسر و فرزند من(عروس و نوه) تعلق میگیرد؟؟؟ قانون در مورد این موضوع و موءکدا تقسیم ارثیه و اموال مادری چیست؟
باتشکر از لطف و راهنمایی شما بزرگواران...

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شرط ارث بردن شمااز مادرتان زنده بودنتان درزمان فوت مادرتان می باشدودر صورتی که فرزند زودتر از پدرومادر فوت کند همسروفرزندانش ارث نمیبرند

با امید سلامتی و عمر با عزت ،اگر برادر و خواهرتان در قید حیات باشند خیر به فرزندان شما ارث نخواهد رسید.اما اگر مادرتان به غیر از شما فرزند دیگری نداشته باشد و والدینش هم در قید حیات نباشند ارثش به فرزندان شما خواهد رسید.

سلام
حسب توضیحات ، اگر شما جلوتر از مادرتان فوت کنید ارثی به فرزند تعلق نخواهد گرفت .

سلام، اگر پسر زودتر از مادر فوت کند به همسر و فرزند ایشان ارثی نخواهد رسید.

درود
اگر پیش از مورث خود فوت شوید خیر ارث نمی رسد.

با سلام
در خصوص سوال اول در صورتی که پس از فوت فرزند، مادر فرزند دیگری نداشته باشد نوه ارث می برد در غیر این صورت هیچ ارثی نمی برد و در خصوص سوال دوم بستگی به این داره که مادرتون وارث درجه مقدمی مانند دختر یا پسر داره یا نه اما عروس در هر صورت ارثی نمی برد

اگر شما قبل از مادرت فوت کنید فرزندانت ارث نخواهند برد