چگونه میتوانم از حساب مسدود شده ام فقط حقوقم را برداشت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۴۱۷ #64265892

سلام
حدود چند ماه پیش حساب من هک شد به این صورت که اول ۱ میلیون تومان به حساب من واریز شد و بعد هم ۱ میلیون تومان و مبالغ خودم که فقط همین مقدار هم در کارتم بود برداشت شد، من هم پلیس فتا شکایت کردم و کارت جدید گرفتم اما حسابم و جدید نکردم فقط کارت جدید گرفتم. تا اینکه چند روز پیش حساب من مسدود شد و چون اصلا به من اطلاع نداده بودن که حساب مسدود شده من هم حقوق جدیدم و به مدیرم اطلاع داده بودم که داخل کارت جدید بریزن اما خبر نداشتم که حساب مسدود شده و علت مسدودی هم پلیس فتا بوده که دوباره گفتن که باید پیگیری بشه و نامه بنویسیم به دادگاه.
سوالم این هست که من می تونم پرینت حساب و یک نامه از طرف سر کارم بگیرم که این پول حقوق من بوده تا بانک بذاره فقط اون مبلغ و از بانک بگیرم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی فقط از طریق پلیس فتا و دادسرا نامه برای بانک ببرید

سلام شما میتوانید دادخواست رفع توقیف از حساب حقوق را به دادگاه بدهد

سلام
پلیس فتا فقط مجری انسداد حساب است و شما باید به شعبه دادگاهی که دستور انسداد را داده مراجعه کنید و موافقت قاضی را در این خصوص جلب نمایید

با سلام بله حقوق کارمندی تا سقف های اعلام شده قانونی مصون از توقیف و انسداد است.

اگرحساب حقوق شما توقیف شده باید ازدادگاهی که حساب راتوقیف کرده ، تقاضای رفع توقیف حساب حقوق خودرانمایید