آیا در شورای حل اختلاف می تونم از همسرم تعهد بگیرم بابت اینکه رفتاراش و اصلاح کنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۶ #64134358

با سلام. شکایت ترک انفاق کردم و همسرم محکوم شده و رای جلب به دادرسی اومده ولی پرونده ارجاع شده شورای حل اختلاف، آیا می تونم در شورا از همسرم تعهد بگیرم برای تهیه خانه مستقل و اینکه تعهدی بابت اینکه دیگه منو کتک نزنه و رفتاراش و درست بکنه یا اینکه فقط در دادگاه می تونم این درخواست‌ها رو داشته باشم و بتونم تعهدی از ایشون بگیرم؟! پیشاپیش ممنون بابت وقت که میزارید.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید توافقا وکالت در طلاق بگیرید ک در صورت تکرار رفتارهای غیراخلاقی اقدام ب طلاق کنید،مسئله برای سازش ب شورا ارجاع شده و میتوانید مراتب صلح و سازش خود را ب این مرجع اعلام دارید،تهیه مسکن مستقل از وظایف ایشان هست و میتوانید مطالبه کنید

سلام وقت بخیر .میتوانید درشورا باایشان سازش وتوافق نمائید درنهایت اگر پایبند به توافق نباشند ضمانت اجرایی نخواهدداشت

درود
امکان سازش وجود دارد لیکن چنین توافقاتی عملا فاقد ضمانت اجراست .

با درود بله می‌توانید در شورا صلح و سازش نمایید

باسلام درصورت موافقت همسرتان شورا بعنوان مرجع صلح وسازش قطعا هرگونه توافقی راصورتجلسه خواهد نمود