به علت عدم تحویل اب شرب بعد از ۵ ماه و... میتوان قرارداد اجاره رستوران را فسخ نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #64048297

سلام
من یک‌رستوران اجاره کردم
بعد از ۵ ماه هنوز اب شرب به من تحویل ندادن
در صورتی که برای اب شرب به من سهم دادن چون رستوران داخل یک مجموعه هست و اب وبرق و گاز بین همه تقسیم میشه
۵ ماه که اب چاه در اختیار من قرار دادن و کار مارو مختل کردن
و اب شرب به دلیل بدهی قطع می باشد
در گرفتن مجوز رستوران به مشکل برخوردم و بهداشت به این رستوران مجوز نمیدهد و پلیس راهنمایی رانندگی هم به دلیل نداشتن جای پارک مجوز نداد
در قرار داد خیار غبن از من سلب شده ولی خیار تدلیس سلب نشده
۲۰ میلیون بابت فسخ قرار داد قرار دادیم
کل قرار داد من ۸۰ میلیونه
ایا میتونم خسارت بگیرم
کنار ما یک مجموعه ‌بسیار بد بو وجود داره که زمان اجاره اصلا بویی نداشت اما با گرم شدن هوا بوی بدی ساطع میکنه و جوری شده که روزی ۱۰ تا مشتری هم وارد رستوران نمیشه
لطفا راهنمایی کنید میتونم ۸۰ میلیون پولم رو بعد از ۵ ماه بگیرم
اگر اره ففط ۲۰ میلیون خسارت گفته شده رو میتونم بگیرم یا با توجه به خسارتی که زده بیشتر میتونم بگیرم
مشکلات
۱) عدم تحویل اب شرب بعد از ۵ ماه
۲) عدم توانایی گرفتن مجوز به دلیل مخالفت بهداشت و راهنمایی و رانندگی و اماکن
۳) بوی بد مجموعه کناری و عدم اطلاع از این موضوع

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به علت صعوبت استفاده از رستوران نمی شود درخواست فسخ داد ابتدا باید درخواست الزام به رفع موانع انتفاع داد، اگر نتیجه نداد شما حق درخواست فسخ دارید.