اختالاف بین سهم الارث و وراث را شورای حل اختلاف رسیدگی میکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۱۸ #63839

با سلام پدر بزرگم در سال 1372 فوت کرده و دارای 4 پسر با ماترک 3قطعه زمین (به مساحت6هکتار زمین مشاع )و یک باب ساختمان و 300 متر زمین و 15 راس گاوبوده اند،پدر اینجانب که پسر بزرگ خانواده بودند زمین 300متری وساختمان و گاو ها را بین برادرانش بدون اینکه خودش چیزی بردارد تقسیم می کندء و پدرم زمین ها را با قیمتی بسیار پایین در آن زمان به برادرانش(با قراردادی که خودشان نوشته و انگشت زده اند)فرو خته اما از آن زمان تا حالا اختلاف بین آنها بر سر این قرار داد بوده(در این مدت زمین ها در تصرف عموهایم بوده است)تا امسال که تقسیم نامه ای جدید تنظیم میکنند و یک هکتار از شش هکتار را به عنوان سهم الارث به پدرم می دهند. که همه برادران آن را امضاء و 10نفر شاهد و معتمد پای تقسیم نامه را امضاء میکنند.و مطابق آن کلیه قراردادهای قبلی باطل گردیده اند.
آیا پدرم حالا میتواند از دادگاه درخواست کلیه سهم ماترک خود را از برادرانش بکند؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید تکلیف ماترک پدربزرگ شما که توسط پدر شما به عموهایتان منتقل شده است مشخص گردد تا مالکیت نسبت به آنها محرز گردد سپس شما برای مطالبه ارث خود از پدرتان اقدام کنید.