اگه مرد رای تمکین رو گرفته باشه، زن میتونه با بخشش کل مهریه دادخواست مطلقه کردن خودش رو به دادگاه بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۰ #63627134

با سلام و تشکر از شما بابت رسیدگی
اگه اینطوره، حق طلاقی که با مرده چی میشه؟
ممنون میشم جواب صریح بدین، تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نه نیاز به اثبات چیزی نیست شما می گید علاقه ای به شوهرتان ندارید و حاضرید با بخشش مهریه و نفقه از وی جدا شوید

با سلام و احترام در صورت بذل تمام مهریه و قبول بذل مهریه در قبال طلاق ، طلاق توافقی می باشد در صورت عدم رضایت زوج امکان صدور گواهی امکان سازش میسر نخواهد بود

شکا باید بصورت توافقی طلاق بگیرید و یا از طریق طلاق خلع یعنی بخشش مهریه در قبال طلاق

با سلام
کاربر گرامی بذل مهریه جزئا و یا کلا در فضای طلاق توافقی بوده و زوج باید نسبت به این امر رضایت داشته باشد . گرفتن حکم طلاق از سوی زوجه بدون رضایت همسر مبنی بر احراز شرایط عسر و حرج ایشان از سوی دادگاه می باشد که این دو کاملا از هم مجزا می باشند .