اگر شکایت از داخل سایت انجام بشه و وقت بدن برای بردن مدارک و مستندات و توضیحات در مورد شکایت، آیا میتونم در جلسات حل دعاوی شرکت کنم و پاسخ گو باشم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۰ #63622068

سلام
وقتتون بخیر.
در خصوص شکایت از کارفرما به اداره کار از حضورتون سوال داشتم.
خانومم میخواد از کارفرما شکایت کنه.
احراز هویت در دفتر پیشخوان انجام داده.
اکنون خودش ایران نیست. من و پدرش وکالت محضری تام داریم از ایشون.

اگر شکایت از داخل سایت انجام بشه و وقت بدن برای بردن مدارک و مستندات و توضیحات در مورد شکایت ، آیا بنده میتونم در جلسات حل دعاوی شرکت کنم و پاسخ گو باشم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکانپذیر می باشد ..

بادرودوسلام امکان پذیر می باشد.

بله اگر مدارک مثبت سمت شما تایید شود می توانید وکالتا از ایشون طرح دعوا نموده و در جلسات اداره کار شرکت کنید.

بله امکان پذیر است .

با سلام
در صورتی که در وکالتنامه اختیار طرح دعاوی و دفاع در مراجع حل اختلاف اداره کار داشته باشید، میتوانید

بنام خدا،با گرفتن وکالت محضری از ایشان میتوانید در جلسات شرکت کنید.

سلام بله با وکالت مدنی می توانید به اداره کار مراجعه نمایید