ملک ورثه ای ( پدری) بنده به برادرم صلح کردم در صورتی که امضای مادرم ( متوفی)در صلح نامه نیست آیا می توانم صلح نامه را باطل کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۲۶ #63603434

سلام بعد از فوت پدر بنده خانه پدری شامل عرصه و اعیان به برادر کوچکتر صلح عمری (مادر در قید حیات بوده و اکنون فوت نموده اند) گردید. میخواستم بدونم اگه امضای مادر پای برگه بعنوان ورثه نباشه(چون از اعیانی ارث می بردن) آیا میتونم الان استناد به ارثی بکنم که بعد از فوت مادر به من و خواهرم می رسیده و صلح رو باطل کنم یا اینکه چون وراث مادر همون وراث پدر هستن و ما قبلا قرارداد صلح را امضا کردیم این امضا به امضای حق ارث مادریمون تعمیم داده میشه و نتیجه ای نمی گیریم.

مشاوره حقوقی صلح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما به اعتبار عدم امضای مادر در سند صلح میتوانید چنین دادخواستی را به نسبت قیمت زمین و اعیانی مطرح نمایید. و امضای سابق شما فقط در مورد سهم الارث پدری شما تعیین تکلیف نموده و راجع به موضوع سهم مادر اکنون از باب وراثت مجدد میبایست صلح نامه را امضا مینمودید. بنابراین پاسخ سوال مثبت است.