طریق پیگیری شکایت در دیوان و اعتراض به رای در پرونده آدم ربایی چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۰۱۵ #63269998

سال ۹۳ پرونده من با عنوان آدم ربایی در دادگاه تشکیل شد و متهم ردیف اول نامزد بنده بود که عقد کرده بودیم. و متهم ردیف دوم همکارش.در دادگاه بدوی ۱ سال زندان و در دادگاه تجدید نظر ۱۰ سال زندان برایش قطعی شد.حال در دیوان بعد از ۸ بار رسیدگی رای نقض شده و ادله ایشان که مدام میگفت زنم هست را قبول کرده اند و تبرئه شده من به این رای اعتراض دارم و می خواهم پرونده را پیگیری کنم آیا راهی هست؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام رای دیوان قطعی است و دیگر نمی توان به آن اعتراض نمود.

با سلام
امکان اعتراض وجود ندارد

باسلام باتوجه به اینکه رای دیوان قطعی و لازم الاجراست نمشودکاری کرد

درود به رای دیوان دیگر نمی توان اعتراض کرد

سلام اگر شما خودتان اقرار کرده اید که عقد کرده و همسرتان بوده ، موضوع آدم ربایی منتفی است . حتی بر فرض پذیرش اعاده دادرسی یا اعملا ماده ۴۷۷ ، باز هم اعتراض شما محکوم به رد است . مادامی که زوجین اختلافی با یکدیگر ندارند و در شرف جدایی نیستند ، موضوع آدم ربایی منتفی است اما اذیت و آزار و حبس غیر قانونی و نظیر ان امکان پذیر است و مستحق مجازات است .

اصولا وقتی دیوان رای صادر می کند دیگر نمی شود اعتراضی کر د مگر ادله و مدارک جدید به دست بیاید که می توانید اعاده دادرسی کنید و همینطور در صورتی که رای را خلاف شرع می دانید می توانید به ریس قوه قضاییه مراجعه کنید و ایشان دستور اعاده دادرسی بدهند

علی ای حال خودتان اعتراف کردید نامزدتان بوده است. پس عملا آدم ربایی منتفی است

با سلام
رایی که در دیوان عالی کشور صادر می شود نهایی است و علی الاصول نمی توان دیگر به آن اعتراض کرد
مگر اینکه در پرونده ی و مدارک شما دلیل خاصی وجود داشته باشد