استعلام خروج از کشور شوهر چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #63146876

سلام؛ شوهر من به مدت یک ماه هست که منزل را ترک کرده و این مدت کوچکترین تماسی هم نداشته و کلا ازش بی خبر هستم، چطور میتونم بفهمم که از کشور خارج شده یا خیر ( زمینی یا هوایی )؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ضمن مراجعه به دادسرا، اعلام مفقودی شخص را بنمایید. اقدامات لازم از طریق مراجع قانونی و قضایی انجام خواهد شد...

با سلام و احترام
شخصا نمی‌توانید استعلام کنید
میتوانید به دادسرا مراجعه و گم شدن او را عنوان کنید
توسط دادستان پیگیری های لازم انجام خواهد شد از قبیل استعلام پزشکی قانونی، بیمارستان ها، زندان ها، هواپیمایی کشوری و...

با سلام
مراتب مفقودی زوج را با پلیس (ضابط ) در میان بگذارید و تقاضای استمداد نمائید تا از طریق دستورات مراجع قضایی مراتب قانونی برای پیدا شدن زوج صورت پذیرد