آیا منع اشتغال برای زن موجب عسر و حرج زوجه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۸ #63081746

باسلام و عرض ادب
خانم بنده از سال ۹۶ منزل را ترک کرده و از بنده به جرم ترک انفاق شکایت نمود که دادگاه بنده را تبرئه نمود و بنده نیز حکم الزام به تمکین ایشان را از دادگاه اخذ نمودم و هر ۲ماه یک اظهارنامه رجعت به منزل برای ایشان ارسال میکنم لیکن حاضر به برگشت به منزل نیستند.
ایشان در یک آتلیه عکاسی در محیطی مختلط زنانه و مردانه مشغول به کار بوده و اکثرا تا دیر وقت در مراسمات و مجالس حضور دارند، اکنون بنده قصد منع اشتغال ایشان را از دادگاه دارم.
۱- آیا در رویه فعلی مراکز قضایی شغل آتلیه با مصالح خانوادگی منافات و ناسازگاری دارد؟
۲-آیا منع اشتغال برای زن موجب عسر و حرج زوجه میشود؟
۳-آیا منع اشتغال در طلاق خلع به اثبات کراهت زوجه و کمکی جهت اخذ طلاق میکند؟
۴-در کل با شرایط و رویه موجود در مراجع قضایی آیا صلاح به درخواست بنده جهت اخذ منع اشتغال زوجه هست یا خیر؟
نمیخوام باعث تسهیل در رویه حق طلاق برای زوجه شود.

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر عدم منافات با مصالح خانواده و اخلاق عمومی است و به نظر نمی‌رسد شما موفق به اخذ رای دلخواه شوید،.
منع اشتغال به ویژه اگر مستند به حکم دادگاه باشد الزاما به عسر و حرج زوجه منجر نخواهد شد البته احتمال برعکس آن نیز وجود دارد.
منع اشتغال ارتباطی با کراهت طلاق خلع ندارد.
بر فرض صدور حکم منع اشتغال به نفع شما بعید است فایده عملی برای شما در بر داشته باشد

سلام با توجه به این که زوجه ناشزه است حق طلاق برایش بر مبنای عسر و حرج برایش ایجد نمی شود چون باعث ایجاد این شرایط خودش بوده بنابرتین منع اشتغال وی تاثیری ندارد . فقط در صورت ادامه شغل نشان از ناشزه بودن و عدم استحقاق نفقه است .