ازدواج مجدد زوج با حکم دادگاه باعث ایجاد حق طلاق برای زوجه میشه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۷۲۱ #63074442

سلام و عرض خدا قوت....خانم بنده از حق حبس خودشون دارن استفاده میکنن و بنده از دادگاه حکم ازدواج مجدد رو گرفتم..

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چون با حکم دادگاه است

با سلام . خیر با توجه به این اینکه مجوز ازدواج مجدد را از دادگاه گرفتیدحق طلاق برای زوجه به دلیل ازدواج مجدد شما بوجود نمیاید.

ازدواج مجدد شما با حکم دادگاه که بالتبع حق حبس در صورت ادا وظایف مالی که دارید دیگر اجازه همسر اول محلی از اعراب نداشته ضمنا برای ایشان حق طلاقی ایجاد نمیشود

با سلام
بر خلاف نظر سایر همکاران و اساتید محترم
باید گفت این سوال دو فرض دارد.
فرض اول این است که اگر زوجه با داشتن عذر موجه و یا بعلت مرض و یا ناتوانی جسمی نتواند وظایف زناشویی خود را بجا بیاورد و زوج اجازه ازدواج مجدد از دادگاه بگیرد، در این صورت برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌شود.
فرض دوم این است که زوجه ناشزه باشد و زوج بتواند نشوز وی را در دادگاه ثابت و در ادامه اجازه ازدواج مجدد بگیرد، در این صورت از باب قاعده اقدام زوجه مسئول عملکرد خود است و ازین حیث برای او حق طلاق ایجاد نمی شود.
صرف نظر از مبحث فوق برخی از حقوقدانان معتقدند که بطور کلی بند دوازدهم شروط ضمن‌العقد عقدنامه اطلاق دارد و حاکی ازین است که چنانچه مرد همسر دیگری اختیار کند (فارغ ازینکه با اجازه دادگاه بوده باشد یا نباشد) برای زن حق طلاق ایجاد می شود.

باسلام
باوجودحق حبس بعیداست دادگاه تجویزازدواج مجددبدهدولی اگردادخیر حق طلاق ایجادنمیشود

باسلام
چون با اجازه دادگاه است ، خیر

سلام
اگر با اجازه دادگاه باشد حق طلاق به زن تعلق نمیگیرد اما ممکن است دادگاه ازدواج مجدد را تجویز نکند چون زوجه به موجب سبب قانونی امتناع از تمکین میکند