اثبات اینکه پرداخت بابت بدهی بوده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۷۸ #63061697

شخصی حکم جلب مرا گرفته است. مبلغ ۱۰ میلیون به ایشان بدهکارم. با هم توافق کردیم ۳ میلیون را فعلا به ایشان پرداخت کنم و برای مابقی به من مهلت دهد. ۳ میلیون را طی فیش بانکی به حساب ایشان انتقال دادم. اکنون ایشان می گوید آن ۳ میلیون مربوط به بدهی دیگری بوده و زمانی که به ایشان پرداخت کرده ام سند آن را به من برگردانده. و این مبلغ مربوط به بدهی که حکم جلب گرفته نیست.
من با ایشان هیچگونه حساب و کتابی نداشته ام و همین بدهی هم از طریق سفته ای بوده که از سفید به پسرعمویم داده بودم و ایشان از پسر عمویم گرفته و اقدام کرده.
چگونه ثابت کنم این مبلغ بابت این سفته و حکم جلب مربوط به آن بوده؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
با سلام
شما نباید بیرون از دادگاه وجهی را به طلبکار خود پرداخت می کردید. اکنون یا باید در اجرا احکام حاضر شود و اقرار کند که مبلغ دریافتی از بابت بدهی حکم جلب بوده است و درغیر این صورت باید کل مبلغ را به شخص بپردازید و با حواله بانکی خود نسبت به استرداد مبلغ سه میلیون تومان دریافتی اقدام نمایید.