آیا با توجه به عدم وجود تقسیم نامه معامله باطل و فضولی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۷ #62933690

سلام
ملک مشاعی که تقسیم نامه نداشته است را یکی از شرکاء فقط قسمتی از ملک را به صورت قولنامه ای فروخته و تعهد کرده بوده که انتقال سند انجام دهد.
شخص خریدار با قولنامه ای که داشته، سند دریافت کرده.
آیا امکان ابطال سند وجود دارد؟؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.باتوجه به اینکه مالکیت مشاع بوده نسبت به سهم خود میتوانند ابطال معامله فضولی را بخواهند

باسلام
بله معامله فضولی بوده وشرکای دیگر میتوانند تنفیذ کرده یا باطل کنند

درود بر شما
بله به نسبت سهم شرکایی که اقدام به فروش نکرده اند معامله قابل ابطال است.

با توحه به اینکه ملک مشاعی است مالکین دیگر می توانند از تنفیذ ملک خود امتناع نموده و ابطال فضولی بودن معامله را بخواهند

بله باتوجه به اینکه مالکیت مشاع بوده نسبت به سهم خود میتوانند ابطال معامله فضولی را بخواهند

درود
بله مالکین مشاعی دیگر می توانند نسبت به سهم خود تنفیذ نکنند و تایید بطلان را تقاضا نمایند.