مادر همسرم درخواست دادن که پسرشون از من جدا بشه همسرم خیانت کرده و همیشه ام بیکار است باید چکار بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۵ #62876232

همسرم ترک منزل کرده و من در منزل پدرم هستم و مادر ایشون درخواست دادن که پسرشون از من جدا بشه .همسرم خیانت کرده و همیشه ام بیکار است باید چکار بکنم میزان مهریه ام ۳۱۳ عدد سکه تمام بهار عندالمطالبه است و خودشون میگن دیگه قانون زندان رو برداشتن ؟از طرف دیگه همش پیام میده که برو جهازتو ببر وگرنه خونه مهلتش تموم میشه میریزن بیرون وسایل رو

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه مهریه و نفقه کنید تا زمانی که طلاق نگرفته اید نفقه دارید با توجه به اینکه شما منزل ترک نکردید همجنین در صورت نداشتن اموال مهریه تقسیط می‌شود و در صورت عدم پرداخت اقساط زندانی میشود

شما برای استرداد جهیزیه خود اقدام کنید سپس برای شکایت کیفری ترک انفاق و مهریه اقدام نمائید.

مهریه رازمانی اقدام کنید که شوهر اموالی به اسم خودش داشته باشد والا مهریه شما درصورت اعسار ازناحیه شوهر ، تقسیط میشود
مهریه همچنان زندان دارد وآنهم درصورتی است که شوهر اقساط مهریه راپرداخت نکند

با سلام اگر ایشان مال و اموال دارند نسبت به مطالبه مهریه خویش اقدام نمایید و الا چنانچه درصدد ادامه زندگی مشترک نمی باشید راه حل مناسب طلاق و جدایی می باشد در صورت تمایل می توانید جهت مشاوره بیشتر با بنده تماس حاصل بفرمایید

اصلا معلوم نیست دقیقا شما چه خواسته ای دارید؟

آیا خواسته شما مطالبه مهریه ا ست؟
آیا درخواست بازپسگیری جهیزیه را دارید؟
آیا قصد برگشت به زندگی سابق رادارید؟
آیا قصد طلاق دارید؟