شرکت تعاونی اعتراض کرده و پرونده به دادگاه تجدیدنظر انتقال یافت تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۴۶ #62811600

با سلام و عرض ادب
بنده عضو شرکت تعاونی مسکن فرهنگیان هستم.
قرارداد یک واحد آپارتمان و انباری و پارکینگ دارم.
آپارتمان و انباری را تحویل گرفتم.
ولی شرکت تعاونی از روی لجاجت پارکینگ بنده را تصرف کرده
و تبدیل به انباری بلاصاحب کرده است.
به دادگاه مراجعه و شکایت کردم . رای دادگاه اولیه به نفع بنده صادر شد و حکم قلع و قمع و تخریب و تحویل پارکینگ و اجرت المثل صادر شد.
حال شرکت تعاونی در تجدیدنظر مدعی شده که اختلاف بین شرکت تعاونی و عضو باید از طریق اتحادیه و داوری حل شود و دادگاه صلاحیت قضاوت اختلاف بین عضو و تعاونی را ندارد.
آیا بنده مسیر شکایت را درست انجام دادم یا شرکت تعاونی درست میگن که باید در اتحادیه تعاونی مسکن حل شود؟
لطفا راهنمایی بفرمائید
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم ایراد در مرحله بدوی به منزله قبول ضمنی رسیدگی دادگاه و عدول از داوری است

سلام
به این استناد کنید که ایراد عدم صلاحیت باید در دادگاه بدوی مطرح می‌شد
عدم ایراد به منزله‌ی قبول صلاحیت دادگاه و انصراف ضمنی از شرط داوری است.

بادرودوسلام چنانچه شرط داوری شده باشد به داوری ارجاع و ارسال می شود.

صلاحیت رسیدکی با دادگاه است

باسلام
اگر قرارداد داوری دارید داور باید رسیدگی نماید

اختلاف باید در اتاق تعاون مطرح و داوری شود.

با سلام
در صورتیکه شرط داوری قید گردیده باشد داور صالح به رسیدگی خواهد بود .