استفاده از مکان مشاع در ساختمان به عنوان انباری مغازه چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۵ #62749160

وجود شیشه و آینه با سایز بزرگ و متعدد به مدت طولانی در پارکینگ عمومی و ایجاد سد معبر که روز گذشته در پارکینگ ماشین ما به شیشه ها برخورد کرده و تعدادی از آنها شکسته
آیا صاحب شیشه ها برای خسارت وارد شده میتواند ادعایی داشته باشد؟
ایشان شکستن شیشه ها را صورتجلسه کرده و تقاضای پرداخت خسارت از ما را داشته
مراحل قانونی حل این مشکل چیست؟
لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر با توجه به اینکه هرگونه تصرف در مشاعات نیازمند کسب اجازه از ساکنین می باشد لذا ایشان فقط زمانی حق اقامه دعوادارند که اثبات نمایند تخریب عمدی بوده است و همچنین اگر بودن شیشه ها در ان محل موجب اسیب به فردی یا مال کسی شده باشد ان فرد یا مالک می توانند علیه مالک شیشه اقامه دعوا نمایند

سلام
اقدام به هر گونه تصرف در قسمت های مشاعی و اختصاصی آپارتمان نیازمند کسب اجازه از مالکین دارد و چنانچه شیشه ها که شکستنی هستند در معبر عمومی قرار داده شده باشند نمی تواند موجبی جهت خسارت باشد مگر تخریب و شکستن آنها عمدی بوده باشد.