تقدیم لایحه در دادگاه تمکین برای صدور رای عدم تمکین زوجه به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۱,۵۷۹ #62725

با سلام
دادخواستی مبنی بر تمکین زوجه تقدیم دادگاه کرده ام، با توجه به اینکه چهار ماه است که زوجه در خانه پدری است، و در طی این مدت بدون اجازه زوج به همراه خانواده مسافرت رفته است (پیامکی ارسال کرد که داره مسافرت میره و من هم جواب دادم که موافق نیستم) و همچنین در دادخواست نفقه ایشان در شورای حل اختلاف، نفقه به ایشان تعلق نگرفته و فقط نفقه فرزندم تعیین شد، حال آیا میتوانم با تقدیم لایحه در دادگاه تمکین زوجه، تقاضای صدور رای عدم تمکین ایشان را (با توجه به مستنداتی که ارائه میدهم) داشته باشم؟
ضمن اینکه رای مهریه ایشان قطعی شده ولی هنوز اجرائیه صادر نشده و به من هم ابلاغ نشده است، آیا میتواند حکم جلب بگیرد و در روز دادگاه مرا جلب کند؟
با تشکر از شما و ممنون بخاطر پاسخگویی صبورانه تان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله اگر همچنان تمکین نکند، الزام به تمکین صادر می‌شود و اگر ادامه یابد ناشزه محسوب و مستحق نفقه نمیباشد.
مهریه اگر اعسار ندهید یا اقساط را نپردازید منجر به جلب خواهد شد

باسلام
شما میتوانید دادخواست عدم تمکین دهید و درصورت عدم حضور ایشان در منزل مشترک درشان ایشان واثبات عدم تمکین از سوی شما خود باعث میشود رای عدم تمکین به نفع شما صادر شود
در مورد مهریه هم میتولنید اعسار از پرداخت بزنید تامهریه برای شما تقسیط شود

با احترام .توضیحات داده شده شما عدم تمکین را اثبات خواهد نمود اما مهریه حق زوجه میباشد ودر صورت پرداخت حتی به صورت اقساط از جلب شما جلوگیری مینماید

با سلام . قبل از صدور اجراییه امکان اخذ دستور جلب ممکن نیست .

سلام
شما میتونید با ارسال اظهار نامه به همسرتون از دادگاه تقاضای الزام به تمکین زوجه داشته باشید.

با سلام .شما مهریه را باید بپردازید ولی عدم تمکین نیز میتوانید اقدام کنید

با سلام و ادب
برای تمکین زوجه با مستندات در دست اقدام نمایید.و مهریه زمانی که پرداخت نکنید می تواند جلب شما را بگیرد.