راهی برای ابطال صلح نامه وجود داره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۲ #62705863

سلام . شخصی به نمایندگی از فردی که در زندان هست، ملکی رو که حتی محل جغرافیا ییش رو نمیدونه رو صلح کرده و در صلح نامه تمام خیارات رو از خود ساقط کرده

مشاوره حقوقی صلح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم مشخص بودن و معین بودن مبیع در بیع نلمه و مورد صلح در صلح نامه میتواند موجب ابطال آن قرارداد گردد . باستناد عدم تعریف مورد صلح میتوانید دادخواست ابطال را مطرح نمایید .

سلام
در کلیه عقود ازجمله عقد صلح مورد معامله باید معین و معلوم باشد به نحوی که بین طرفین اختلاف ایجاد نشود و همچنین صلح کننده باید مال خودش را صلح کند یا از طرف مالک وکالت داشته باشد چنانچه یکی از این شرایط رعایت نشده باشد می توان درخواست ابطال صلح نامه مذکور را نمود اگر هم مورد دیگری مد نظر است باید اعلام کنید تا بتوان اظهار نظر نمود