آیا من میتونم بابت سهم الارث شوهرم اعیان این زمین رو توقیف کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۶ #62684754

با سلام
من زوجه هستم ، پدر شوهرم فوت شده ، زمینی ( عرصه ) در روستا به متراژ ۷۰ متر داره که در آن ۵ طبقه ( اعیان ) ۶۰ متری ساخته ، زمین به نام پدر شوهرم هست ولی بنا ( اعیان )۵ طبقه بدون جواز و خلاف ساخته شده ولی ب نام پدر شوهرم نیست و طبقات سند رسمی ب نام نداره ، و هر ۵ طبقه دست خانواده شوهرم هست اگر میشه به چه شکل باید از اجرای ثبت در خواست بازداشت بدم ؟ ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله میتوانید تقاضای توقیف سهم الارث همسرتان را بکنید.

سهم الارث قابل توقیف می باشد ..

سلام
تقاضای توقیف سهم الارث همسرتان را نمایید.

با سلام از آنجائیکه ماترک متوفی موردنظر سند رسمی ندارد از طریق ثبت قابل توقیف نیست میتونید از طرف شوهرتان پس ثبوت مالکیت تقاضای توقیف را خواستار شوید

بله امکان توقیف صرفا سهم الارث وجود دارد میتوانید درخواست کنید

باسلام تقاضای توقیف سهم الارث همسرتان را ازبنای مذکور بنمایید.

سلام وقت بخیر تقاضای توقیف سهم الارث همسرتان از عرصه واعیان را نمایید