آیا کبوتر بازی جنبه اثبات برای اعتیاد را دارد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۴۱ #62611852

سلام بنده خانمی هستم که همسرم ۳۰ سال است که به کبوتر بازی اعتیاد دارد. علی رقم نارضایتی همسایگان همیشه ساعت ها و هزینه های زیادی را صرف آنها می کند.درضمن ایشان هیچ نفقه ای و هیچ پولی بابت خدمت در خانه به من پرداخت نمیکند.آیا کبوتربازی دلیلی برای طلاق محسوب می شود؟ اگر محسوب می شود مهریه و نفقه ام را کامل می توانم دریافت کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همسایگان می‌توانند اگر مزاحمتی برای آنها ایجاد می‌کند موضوع را پیگیری کنند
این مورد از مصادیق عسر و حرج نیست
زوج در هرحال مکلف ب پرداخت نفقه شما و فرزندان هست و چنانچه ب مدت بیش از شش ماه از پرداخت نفقه استنکاف ورزند می‌تواند موجبی برای طرح دعوای طلاق باشد
برای مطالبه نفقه میتوانید بصورت حقوقی اقدام ب طرح دعوا کنید با ثبت دادخواست....
مطالبه مهریه در هر زمان ممکن هست و ارتباطی ب طلاق ندارد

درود
بابت مطالبه نفقه و مهریه اقدام نمایید .
در صورت اثبات میتواند از مصادیق عسر حرج و سوء رفتار زوج محسوب گردد .

با سلام
مهریه و نفقه حق شماست و قابل مطالبه است.
کبوتر بازی زوج اگر به حدی باشد که زندگی را برای شما غیرقابل تحمل کند، می توانید با استناد به آن طلاق بگیرید.

سلام
در خصوص نفقه و مهریه می توانید مطالبه نمایید ولکن کبوتر بازی در شرایطی می تواند مصداق عسر و حرج جهت دادخواست طلاق باشد که البته اثبات آن بسیار مشکل است .

بادرودوسلام می توانید دادخواست مطالبه نفقه و مهریه را تقدیم و ارایه نمایید.

باسلام
شما میتوانید نفقه و مهریه را به صورت کامل مطالبه کنید و کبوتر بازی دلیلی برای طلاق شما نمیباشد.

بااحترام
شما میتوانید نفقه را درخواست و عسرو حرج را جهت طلاق اقدام نمایید