با توجه به اینکه تو قرارداد نوشته شده قبل از رفتن باید یک ماه قبل بگید اگر شکایت کنم من دچار ضرر و زیان میشوم یا نه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۹ #62243000

سلام
من در شرکتی کار میکنم که از پارسال ۵ماه حقوق معوقه دارم (و فروردین امسال) و الان ۲ ۳ روزی هست که بدلیل حقوق نگرفتن سره کار نمیروم با اینکه تا اخر خرداد قرارداد دارم و موردی که هستش اینه که ۷ماه اولی که اینجا کار کردم بیمه نشده ام

من مشمول خدمت هستم ایا میتوانم شکایت کنم حقوق معوقه و ۷ماهی که بیمه نشده ام را بگیرم؟
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنین🙏🏽

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ثبت شکایت میتوانید کلیه معوقات قانونی خود را مطالبه نمایید

باسلام
ملاک قراردادمنعقد شده فی مابین می باشد.

با سلام،بله منافاتی ندارد و می توانید کلیه حقوق خود را از طریق اداره کار مطالبه نمایید.

تمامی حقوق و مزایای شما با مراجعه به اداره کار قابل مطالبه می باشد

وقت بخیر
تمام حقوق ومطالبات خود من جمله حقوق عقب افتاده و بیمه را میتوانید از طریق اداره کار پیگیری نمایید.
نظر به اینکه تا اخر خرداد قرارداد دارید بهتر است که کار را ترک نکنید و چنانچه قصد ترک دارید استعفای خویش را اعلام دارید.

اگر شما خدمت سربازی نرفتید غیبت غیر موجع دارید به استناد ماده ۶۲ سازمان نظام وظیفه ، اشتغال به کار مشمولان نظام مقدس سربازی در زمینه دولتی و خصوصی ممنوع است در صورت طرح دعوا در اداره کار ادادخواست شما بطال می گردد مگر در شرایط خاص از جمله تحصیلات غیره...

بله بابت تمام مواردی که فرمودید میتوانید پیگیری کنید اما متاسفانه بابت ترک کار ممکن است برای شما عواقبی داشته باشد البته در حد اینکه مقداری از حقوق و مزایا را بابت این ترک ناگهانی کسر میکنندچون معمولا حداقل ۱۵ روز قبل از اقدام به ترک باید اطلاع رسانی شود