آیا بعد از اومدن به ایران من میتونم زنم رو ممنوع الخروج کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #62230913

سلام ببخشید من با یه زن ایرانی که ده یا دوازده ساله تو سوئد زندگی میکنه و اقامت اونجارو داره ازدواج و تو ایران عقدش کردم هیچ شرط ویروسی هم دعوتنامه قید نشده بین خودمون قرار گذاشتیم که برگرده و ایران با هم زندگی کنیم اما الان پشیمون شدن من هم میخوام زنم پیشم باشه آیا بعد از اومدن به ایران من میتونم زنم رو ممنوع الخروج کنم آیا شرایط اقامت سوعد مانع این کار من نمیشه تورو خدا جواب بدین هیچکس جواب درست و کاملی بهم نمیده خدا خیرتون بده ممنونم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. همکار گرامی، منظور از سوال، در بحث خروج از کشور بدون اذن شوهر بود و نه تمکین.

با سلام. فکد کنم سوالتان قبلا پاسخ داده شد. اگر در ایران عقد کرده اید و هیچ شرطی مبنی بر حق تععین مسکن به خانم نداده اید، چون حق تعیین مسکن در قوانین کشور ایران برعهده مرد است، لذا ایشان ملزم به زندگی در جایی که شما سکونت دارید هستند،
banner۲
نحوه ممنوع الخروج کردن زن توسط مرد|دفتر حقوقی موکل

منتشر شده در سه شنبه, ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۶:۳۴
جهت ممنوع الخروج کردن لازم است به پلیس مهاجرت و گذرنامه با همراه داشتن اصل شناسنامه مراجعه فرمایید.

دفتر حقوقی موکل ارئه دهنده خدمات حقوقی مشاوره و قبول دعاوی

جهت ممنوع الخروج کردن زوجه، به قسمت استعلام ممنوع الخروجی بخش خانواده مراجعه فرمایید و آنجا می توانید ممنوع الخروجی را درخواست دهید.

چه زن هایی را نمی توان ممنوع الخروج نمود⁉️

زن هایی که از سمت همسرشان وکالت خروج از کشور به صورت غیر قابل عزل دارند.

زن هایی که همسرشان اقامت خارج از ایران دارند.

شوهر می تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی ویا حیثیات خود یازن باشد منع کند .وتعیین محل زندگی با مرد است اگر خلاف آن شرط نشده باشد ممنوع الخروج که نمی توانید چون زن هم حقی دارد تکلیفی،تمکین نمی کند ناشزه ،برای شما حق ازدواج مجدد ایجاد می شود وزن از نفقه محروم می شود.