فسخ مبایعه نامه از جانب فروشنده در صورتیکه سه روز است که چک وصول نشده است چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۸ #62151709

ملک کلنگی را خریداری کرده ام.مبایعه نامه کد رهگیری دار صادر شده و به طور کامل مهر و امضا و اثر انگشت خورده است.شرایط پرداخت در آن قید شده و طبق مبایعه نامه چک مبلغی (بیش از یک سوم کل ثمن) که فی المجلس باید پرداخت میشده صادر گردیده و حساب چک پر شده و آماده برداشت بوده است ولی فروشنده ۳ روز است که چک رو وصول نکرده و ادعای فسخ دارد.آیا میتواند یکطرفه مبایعه نامه و قرارداد را فسخ کند؟و اگر نمیتواند چطور میشود ملک را تحویل گرفت در صورت عدم تحویل توسط فروشنده؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر در قرارداد حق فسخ پیش بینی نشده ، فروشنده نمی تواند قرارداد را فسخ کند . اگر ملک را به شما تحویل نمی دهد باید دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح کنید .
و اگر در قرارداد برای تاخیر در انجام تعهد خسارت تعیین شده ، می توانید آن را هم مطالبه نمایید .

با درود فراوان
دوست عزیز بایستی شرح قرارداتان را بررسی نماییم تا بتوانیم به شما پاسخ درستی بدهیم .