از منظر قانونی چگونه میتوانم از هیات مدیره شرکت مزبور خارج شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۹ #62022752

من از حدود ۱۰ سال پیش ( شاید هم بیشتر ) با یک شرکت همکاری دارم و شرکت مزبور از مدرک تحصیلی من در رتبه بندی استفاده نموده است، در حال حاضر قصد خروج از هیات مدیره شرکت مزبور و قطع همکاری را دارم ولی شرکت مزبور به بهانه ارسال مدارک به تهران ( برای تجدید رتبه بندی و ... ) از پذیرش موضوع خودداری میکند، لازم به ذکر است که از حدود ۵ سال پیش با شرکت مزبور قراردادی ندارم و آخرین موعد استفاده از مدرک بنده ( طبق قرارهای شفاهی ) نیز یک سال پیش تمام شده است.
از منظر قانونی چگونه میتوانم از هیات مدیره شرکت مزبور خارج شود؟
با سپاس

مشاوره حقوقی شرکت ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اشاره به نوع شرکت و تاریخ روزنامه رسمی که نام شما بعنوان عضو هیات مدیره در آن قید شده نفرموده اید. با این حال چنانچه دو سال از تاریخ صورتجلسه هیات مدیره که نام شما در آن قید شده گذشته است می توانید از انجام امور و امضاء اوراق بعنوان عضو هیات مدیره خودداری نمائید.

اگر بدون قرارداد و فقط به صرف مدارک شما را جزو هیئت مدیره قرار داده اند میتوانید از ایشان شکایت نمایید بابت سو استفاده از مدارک .

نوع شرکت را ذکرنکردید .‌آیا منظور خروج ازشرکت سهامی است یا مسئولیت محدود یا......

در فرضی که استعفای عضو هیات مدیره، مورد توجه قرار نگیرد و فرد جانشین عضو هیات مدیره، تعیین و فرایند تغییرات در هیات مدیره در اداره ثبت شرکت ها اجرائی نشود مراتب از طریق قانونی و قضائی قابل پیگیری است.

خروج از هیت مدیر به هم این راحتی نیست ساز وکار خودش را دارد د