میتونم اسم بچه رو از سناسنامه خودم حذف کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۲ #61920666

سلام.میخواستم بدونم من ازدواج دومم هستش و همسر اولم اسم دخترش رو در شناسنامه من وارد کرده درصورتی که در طلاق نامه اومده که من مادر قانونی اون نیستم نامه
و فرزند مشترک اون و همسر قبلیش هستش میتونم اسم بچه رو از سناسنامه خودم حذف کنم؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در وهله اول از طریق ثبت احوال اقدام گردد و اگر نتیجه حاصل نشد از طریق دادخواست نفی ولد

سلام بله می بایست از طریق دادگاه اقدام نمایید

میبایست طرح دعوا کنید با حصول موفقیت رای دادگاه لازم الاجرا بوده و میتوانید اقدام ب حذف نام ایشان نمایید

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید. در صورت عدم توفیق دادخواست نفی ولد در دادگاه مطرح کنید.

سلام
بدوا از سازمان ثبت احوال پیگیری کنید در صورت عدم حصول نتیجه دادخواست به طرفیت ثبت احوال با مدارک موجود دهید

باسلام واحترام، با اثبات نفی ولد امکان پذیر است.

با سلام بستگی به شرایط و اثبات آن دارد