سفته را از کجا دریافت کنیم واینکه مدت زمان اعتبار سفته معمولا تاچند وقت می باشد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۶ #61811855

سلام وقت بخیر
برای کار در زمینه مربی اتیسم قبل از قرارداد
سفته خواستند و اینکه فقط گفتن برای ضمن حسن انجام کاره اگر نخواستید همکاری داشته باشید سفته بشما پس داده میشه
اما خواستم بدونپ سفته رو از کجا دریافت کنم؟
واینکه مدت اعتبار سفته به چه صورت می باشد؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از شعب بانک ملی دریافت کنید

سلام .از بانک قابل دریافت است.در هنگام تنظیم سفته بابت حسن انجام کار قید شود.

سلام
از بانک ملی دریافت نمایید

در سفته به بابت حسن انجام کار تصریح گردد.

درود از شعب بانک ملی خرید نمایید

سلام
از بانک ملی دریافت نمایید
دقت شود سفته ها سفید امضا تحویل ندهید و در سفته علت صدور آن قید شود . همچنین در قرارداد کار نوشته شود بابت حسن انجام کار سفته تسلیم شده و شماره سفته را نیز بنویسید . قبل از تحویل برای خود یک کپی از سفته دریافت کنید و همچنین بعد از تحویل سفته از ایشان رسید بگیرید .

باسلام
از شعبه بانک ملی میتوانید خرید کنید. در قرارداد کار به شماره سفته و عنوان حسن انجام کار و یا برروی سفته این مطلب قید شود.