تغییر تاریخ تولد چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۵۳ #61772407

سلام,من تو شناسنامه متولد ۶۲ هستم ,اما کارت واکسنم از تاریخ تولد واقعی که ۶۶ هست شروع شده,در بیمارستان بدنیا اومدم, آیا با این مدارک میتونم نسبت به تغییر تاریخ تولدم اقدام کنم, و پرونده های زایمانهارو نگه می دارند, که گواهی تاریخ تولدم رو بگیرم

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
در صورتی که گواهی ولادت شما با سن شناسنامه ای شما مغایرت داشته باشد می توانید اقدام و تکمیلا برای اثبات ادعای خود درخواست ارجاع به پزشکی قانونی کنید

اگر گواهی ولادت داشته باشید دلیل محکمی محسوب می شود ولیکن اگر دسترسی ندارید با ادله دیگر دادخواست خود را ثبت نمایید

با سلام، برای کاهش سن ادله خود را با تقدیم دادخواست به دادگاه ارائه کنید

با سلام
در صورت تهیه مدارک معتبر خصوصا گواهی ولادت متعارض با تاریخ تولد شناسنامه و تایید در کمیسیون پزشکی امکان تغییر وجود دارد.
موفق باشید

اگر گواهی معتبر ورسمی ولادت در بیمارستان دارید پس اشتباه از سوی ثبت احوال بوده و قابل اصلاح است

درود
در صورت داشتن گواهی ولادت یا مدارک کافی، دادخواست خود را با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی برای دادگاه ارسال نمایید .

سلام در صورتی که گواهی ولادت رو داشته باشید میتوانسد این اقدام. را انجام دهید قاعدتا بیمارستان ها بایگانی خودشان را دارند که سوابق بیمار در آن درج خواهد شد