چه جوری میتونیم از املاک پدرم استعلام بگیریم؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۳۶ #61663034

پدرم در سالهای آخر زندگی در یک شهرستان زندگی میکردن و ازدواج کرده بودن و ما هیچ اطلاعی از اموال ایشون نداریم .پدرم سال ۹۹ فوت کردن و الان همسر ایشون شناسنامه پدرم را برای انحصار وراثت به ما نمیدهد

مشاوره حقوقی ارث
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست تحریرترکه تقدیم وتنظیم نمایید.

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تحریر ترکه تقدیم نمایید

با سلام
با مرجعه به ثبت احوال می توانید از مدارک هویتی پدرتان رونوشت اخذ کنید
در ضمن در صورتی که گواهی حصر وراث هنوز صادر نشده باید دادخواست صدور گواهی حصر وراثت بدهید
و سپس دادخواست تحریر ترکه متوفی ( در دادخواست تقاضای استعلام اموال مرحوم پدرتان را ثبت اسناد محل ، شهرداری و راهنمایی و رانندگی بنمایید)

دادخواست تحریر ترکه مطرح نمایید

بااحترام
شما می توانید با گواهی انحصار وراثت از اداره ثبت در مورد اموالی که به نام ایشان می باشد استعلام بخواهید

سلام
شما باید دادخواست تحریر ترکه تقدیم کنید. از نظر حقوقی، مهروموم ترکه عبارت است از اقدامی که توسط مراجع قضایی صورت می‌گیرد، تا ورثه از هرگونه استفاده و دخل و تصرف در ترکه ممنوع ‌شوند.

در خصوص ترکه ابتدا بایستی گواهی انحصار وراثت از طریق شورای حل اختلاف محل اقدام نمائید و استعلام لازم را از ثبت احوال بخواهید تا به عمل بیاورند و برای اموال و ماترک می توانید دادخواست تحریر ترکه بدهید.