چه اقدامی برای تجدیدنظر در طلاق خلع صورت گیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۶۵ #61573281

باسلام و احترام خدمت اساتید محترم
زوجه با طرح طلاق یکطرفه و با استناد به بند یک و دو سند نکاحیه که دریافت نفقه و صدمه بدنی عمدی بوده اقدام به شکایت نموده که بابت صدمه بدنی عمدی دو طرفه بوده و هر دو نفر به پرداخت دیه محکوم شدیم و بابت نفقه هم چون زوجه محکوم به استرداد لوازم شده بود با کارشناسی که انجام شد کلیه نفقات جاریه زوجه تهاتر گردید و نفقات قبل هم بنده با رای قطعی تبرئه شده بودم حالا قاضی حکم داده با استفاده از وکالت تفویضی به شرح مندرج در سند نکاحیه با بذل یک سکه از مهریه عندالاستطاعه خود را به نوع طلاق خلعی مطلقه کند و بیست روزم وقت تجدید نظر اعمال شده
حالا بنده ( زوج ) برای تجدیدنظر چه اقدامی میتونم انجام بدم؟
و اینکه آیا زوجه با همین رای میتونه طلاق بگیره یا باید رای قطعی بشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید به این بخش از رای دادگاه که اعلام داشته زوجه با بذل یک سکه می تواند طلاق خلع بگیرد اعتراض نمایید
در صورت قطعیت دادنامه صادره زوجه می تواند طلاق بگیرد

سلام
در صورتی که رای را مخالف موازین شرعی و قانونی می بینید یا به ایرادات و دفاعیات شما توجه نشده است می توانید تجدیدنظرخواهی کنید در صورت قطعیت رای لازم الاجراست.