ایجاد مزاحمت برای من می نماید و من در پارک کردن دچار مشکل شده ام چه اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۸ #61428179

همسایه از حدود خود بر اساس نقشه تفکیکی یک متر جلوتر پار ک می کند و ایجاد مزاحمت برای من می نماید و من در پارک کردن دچار مشکل شده ام و هر بار برای ورود و خروج باید زمان زیادی را صرف نمایم. هر چقدر صحبت نموده ، نقشه را نشان داده ام فایده ندارد.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،مستحضر باشید این مساله تحت عنوان مزاحمت قابل شکایت است

با سلام ،تحت عنوان ایجاد مزاحمت دردفاتر قضایی شکایت نمایید.

تحت عنوان رفع مزاحمت می توانید شکایت نمایید.

سلام
ابتدا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید و در صورت عدم فایده به عنوان مزاحمت شکایت نماید

سلام.ابتدا با پلیس تماس گرفته تا صورتجلسه شود....

درود دعوای مزاحمت مطرح نمایید وبه دلایلی از قبیل تحقیقات محلی ویا شهادت شهود استناد نمایید

ابتدا از طریق دفاتر خدمات قصایی اطهارنامه ارسال کنید و در صورت ادامه مزاحمت با تنظیم صورتجلسه کلانتری شکایت کیفری مزاحمت از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید