بعد از گذشت سه ماه اعتراض بیمه رد شد و رای قطعی شد، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۸ #61320061

باسلام
تصادفی داشتیم که خسارات زیادی به وسیله نقلیه وارد نشد اما باعث شکستگی بینی و چهار دندان و پارگی لب و صورت شد رای دادگاه بدوی صادر شد بعد از تحقیقات البته و بیمه محکوم به پرداخت شد شرکت بیمه اعتراض زدن دادستان نظارت پرونده رو انجام و رای را درست و قطعی اعلام کردن پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام و ما جهت دریافت دیه به بیمه معرفی شدیم در معاینات توسط پزشک معتمد بیمه پرونده مجدد اعتراض ثالث شد و رفت تجدیدنظر استان بعد از گذشت سه ماه اعتراض بیمه رد شد و رای قطعی شد بنفع بنده حالا سوال اینجاست بیمه میتواند باز هم از پرداخت دیه شانه خالی کند و یا اعتراض مجدد بزند درحالی که اعتراض ثالث مانع اجرای حکم نمیشود راهنمایی کنید بنده چطوری حقم را بگیرم با تشکر فراوان .

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
با وصفی که شما اظهار داشته اید بیمه مکلف به پرداخت است درخواستی به اجرای احکام بده و قید کن با توجه به قطعیت دادنامه تقاضای ادامه عملیات اجرایی و اخذ محکوم به را دارم

سلام - چون رای قطعی به نفع شما صادر شده ، بیمه باید دیه شما را بپردازد.

بعد از قطعی شدن حکم صادره بیمه نمیتواند دیه را پرداخت ننماید.در صورت تخلف شرکت بیمه میتوانید به دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید.و تقلب شرکت بیمه را گزارش دهید
کارشناس حقوقی مهدی کوکبی خمین