آیا امکان دارد قاضی بر خلاف نظر افسر راهنمایی من راننده را مقصر بکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۷ #61034741

سلام
من یک ماه پیش در لاین وسط بزرگراه لشگری با دو نفر عابر پیاده تصادف کردم که یکیشان هیچیش نشد ولی نفر دوم به بیمارستان اعزام سد که پایش را گچ گرفتند.طبق کروکی پلیس عابر صد درصد مقصره ولی عابر به کروکی اعتراض کرده و پرونده رفته دادسرا.از من خواستند شنبه هفته بعد برم دادسرا برای شرکت در جاسه کارشناسی.
سوالم اینه که آیا امکان دارد قاضی بر خلاف نظر افسر راهنمایی من راننده را مقصر بکند؟در محل تصادف وسط اتوبان نرده زده اند که عبور عابر امکانپدیر نباشه و نزدیک پل عابر پیاده هم هست.

در ضمن یکماهه ماشین من تو پارکینگه و من شغلم رانندگی اسنپه آیا میتونم از عابر ادعای خسارت بکنم؟
لطفا در صورت امکان جواب بدید ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
درصورت تقصیر عابر در سانحه رانندگی و در صورت رعایت تمام نظامات دولتی از جانب راننده ،جبران خسارت از بیمه گر خودرو مقصر انجام میشود اما راننده تبرئه شده و مجاراتهای مقرر در قانون بر ایشان اعمال نمیشود

با سلام وقتی نظر کارشناسی داده می شود ممکن است یکی از طرفین به آن اعتراض کند و مجددا موضوع کارشناسی می شود و نظریه جدید صادر می شود. معمولا قضات با توجه به نظریه نهایی کارشناسان رای می دهند اما ملزم به رعایت از آن نمی باشند ولی اگر بخواهند خلاف آن اعمال کنند(کمتر این اتفاق می افتد)باید دلیل آن را بیان کنند.
به طور کلی اگر ثابت شود کسی با تقصیر خود به دیگری ضرر رسانده است باید ضرر را جبران کند